Logotyp
Mina sidor
Kontakt
Artikelarkiv

Aefab fortsätter sponsra Pride!

Ett Edsbyn Pride gynnar både våra hyresgäster och alla andra invånare – och kan dessutom bidra till att Ovanåkers kommun blir mer attraktiv att leva och bo i. Det tror vi på Aefab, som självklart vill vara med och sponsra evenemanget även i år.

Östlingsområdet

Aefab är stolta över att kunna meddela att vi åter går in och blir en av huvudsponsorerna för evenemanget Edsbyn Pride den 18 augusti. Jämställdhetsfrågan är viktig för Aefab och därför är det självklart att vi vill medverka, säger styrelseordförande Ylva Ivarsson:

- Det här är oerhört viktigt, särskilt för våra yngre invånare i kommunen. Vi på Aefab står för allas lika värde.

Edsbyn Pride är ett arrangemang som stämmer väl överens med företagets värderingar. I den affärsplan vi just nu arbetar med har vi redan slagit fast att jämställdhet och HBTQ-frågor är något vi ska lägga mycket kraft på under de kommande åren. Vi kommer också att utbilda all personal i HBTQ-frågor under våren.

- Ett Pride i Edsbyn bidrar till både trygghet och mervärde, vilket är två viktiga delar i hur vi vill jobba med sponsring. Det kan gynna hyresgästernas kulturella liv och dessutom på sikt göra kommunen mer attraktiv att bo i. Vi var jätteglada över att kunna medverka förra året och det är självklart att vi vill fortsätta bidra, säger Josefin Nygren, kommunikationsansvarig.

Kontakt

Alfta-Edsbyns Fastighets AB Box 80, 828 22 Edsbyn Besöksadress: Bornvägen 2, Alfta

Tfn 0271-575 00


E-post: info@aefab.se

Öppettider
Mån - fre kl. 8.00-16.00
Lunchstängt: kl. 12.00-13.00

Vi är det kommunala bostadsbolaget i Ovanåkers kommun