Logotyp
Mina sidor
Kontakt
Artikelarkiv

Vi är glada att ni trivs!

Av alla bostadsbolag i Gävleborgs län har vi de allra nöjdaste hyresgästerna. Det glädjande beskedet fick vi i dag, när resultatet från Hyresgästföreningens medlemsundersökning stod färdigt.
- Det är en bekräftelse på att vi gör mycket rätt, säger Per Wiklander, tillförordnad VD.

Det är lätt att få kontakt med oss, vi håller hög kvalitet på underhåll, vi bemöter våra hyresgäster på ett bra sätt - och det är lätt att boka tvättider. Det är några av de områden där Aefab fick riktigt fina betyg i Hyresgästföreningens medlemsundersökning.

Det sammanlagda resultatet blev att vi toppar listan över hyresvärdarna, både privata och kommunala, i Gävleborgs län.
-Särskilt glädjande är det att se att vår satsning på elektronisk tvättstugebokning har gett resultat. Med hjälp av bokningstavlorna har det blivit lätt att boka och få en tvättid och det ger förstås en ökad trivsel för alla, säger Per Wiklander.

Nu kommer Aefab att sträva vidare för att både behålla de goda betygen och förbättras inom de områden där betygen inte var lika höga.
- Vi ska sätta oss tillsammans med bovärdarna och titta närmare på resultaten, för att se hur vi kan gå vidare för att bli ännu bättre.

Att alla hyregäster trivs hos Aefab, känner sig trygga i sitt boende och känner att de har en bra kontakt med oss är förstås en av våra viktigaste uppgifter, och resultatet i Hyresgästföreningens undersökning är en bekräftelse. Delvis är det kanske också en avspegling av att även personalen trivs.
- Vi har kunnig, duktig personal, väl fungerande arbetsgrupper och en bra stämning på Aefab och det tror jag gynnar även hyresgästerna, säger Per Wiklander.

Fakta:
Hyresgästföreningen har år 2017 genomfört en större medlemsundersökning. Undersökningen syftar till att utvärdera möjligheten till inflytande, standard och skick samt att mäta förvaltningskvalitet. Läs mer om våra resultat härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Alfta-Edsbyns Fastighets AB Box 80, 828 22 Edsbyn Besöksadress: Bornvägen 2, Alfta

Tfn 0271-575 00


Öppettider

Mån & ons kl. 8.00-16.00
Tis & tors kl. 10.00-16.00
Fre kl. 8.00-15.00
Lunchstängt: kl. 12.00-13.00

Vi är det kommunala bostadsbolaget i Ovanåkers kommun