Logotyp
Mina sidor
Kontakt
Artikelarkiv

Vi söker energiansvarig!

Vi söker en energiansvarig till Aefab.

Östlingsområdet

Som energiansvarig hos Aefab har du ansvar för alla energifrågor inom bolaget. Det inkluderar även de flesta kommunala lokalerna samt vårt systerbolag AICAB. Totalt förvaltar vi fastigheter på över 200 000 kvadratmeter.

Vad ska du göra?
Dina övergripande arbetsuppgifter är att ansvara för alla energirelaterade frågor. Du ska jobba med energioptiomering, uppföljning, ventilation samt upphandlingar. Ett aktuellt mål är att sänka energiförbrukningen med 15 % totalt sett. Du är en resurs inom företaget och kommer att arbeta nära vår driftchef, projektchef och våra drift- och eltekniker. Du är direkt underställd driftchefen. Du är delaktig i budgetarbeten och ekonomiska utredningar gällande energi. Du är med i arbetet såväl vid nybyggnation som ombyggnationer. Andra liknande arbetsuppgifter kan förekomma.

Vilka är vi?
Alfta-Edsbyns Fastighets AB (Aefab) finns i Ovanåkers kommun i hjärtat av Hälsingland. Aefab är ett helägt fastighetsbolag som ägs av Ovanåkers kommun. Vi är ett företag inom allmännyttan och har vårt huvudkontor i Alfta. Vi har i dag 1566 lägenheter varav 623 finns i Alfta och 943 finns i Edsbyn. Vi förvaltar och underhåller även verksamhetslokaler och andra fastigheter åt Ovanåkers kommun.
Vi på Aefab arbetar både kortsiktigt och långsiktigt med att utveckla och skapa attraktiva boenden med förutsättningar för en ökad inflyttning i kommunen.
Företaget har i dag 63 anställda som arbetar med allt från ledning, administration, uthyrning, information och service till fastighetsförvaltning, byggnadsteknik och el- och driftsfrågor. Största delen av personalen är fastighetsskötare, lokalvårdare och hantverkare.

Vem är du?
Du är en engagerad, positiv medarbetare som tar eget ansvar för att både driva och utveckla dina arbetsuppgifter i samråd med dina kollegor. Du ska ha goda kunskaper i svenska och också kunna förstå och uttrycka dig väl på engelska. Du ska ha relevant utbildning inom energi eller liknande område. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Tjänsten kräver B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Din ansökan skickar du till
Alfta-Edsbyns Fastighets AB, Box 80, 828 22 Edsbyn
eller via e-post till info@aefab.se

Ansökan ska vara oss tillhanda
senast söndagen den 8 april 2018.
Märk ansökan "Energiansvarig"

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Alfta-Edsbyns Fastighets AB Box 80, 828 22 Edsbyn Besöksadress: Bornvägen 2, Alfta

Tfn 0271-575 00


E-post: info@aefab.se

Öppettider
Mån - fre kl. 8.00-16.00
Lunchstängt: kl. 12.00-13.00

Vi är det kommunala bostadsbolaget i Ovanåkers kommun