Logotyp
Mina sidor
Kontakt
Artikelarkiv

Vi söker säsongsarbetare!

Vi söker sex serviceinriktade säsongsarbetare inom fastighetsskötsel till Aefab.

Östlingsområdet

Som säsongsarbetare hos Aefab kommer du att vara en av dem som arbetar i Alfta eller Edsbyn i utförandegruppen. Det innebär att du ingår i ett team som i första hand ansvarar för att den yttre skötseln av våra grönytor fungerar. Utöver det ingår också andra arbetsuppgifter som rör både yttre och inre skötsel.

Vad ska du göra?
Grönyteskötsel - gräsklippning, klippa häckar och buskar, nyplantering, rensning i rabatter, sand i sandlådor och på lekplatser, kratta och sopa sand. Mindre reparationer, målning och städning.

Vem är du?
Du ska ha rätt attityd, en positiv inställning och en vilja att ta ansvar för våra utemiljöer. Du ska ha goda kunskaper i svenska och också kunna förstå och uttrycka dig väl på engelska.
Våra hyresgäster är vår viktigaste tillgång och att de ska trivas och känna sig väl bemötta i sina hem är självklart för oss. Du ska ha stor respekt för att människor är olika och kunna bemöta alla på ett bra sätt. Du tycker om lagarbete men kan också arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vilka är vi?
Alfta-Edsbyns Fastighets AB (Aefab) finns i Ovanåkers kommun i hjärtat av Hälsingland. Aefab är ett helägt fastighetsbolag som ägs av Ovanåkers kommun. Vi är ett företag inom allmännyttan och har vårt huvudkontor i Alfta. Vi har i dag 1566 lägenheter varav 623 finns i Alfta och 943 finns i Edsbyn. Vi förvaltar och underhåller även verksamhetslokaler och andra fastigheter åt Ovanåkers kommun.
Vi på Aefab arbetar både kortsiktigt och långsiktigt med att utveckla och skapa attraktiva boenden med förutsättningar för en ökad inflyttning i kommunen.
Företaget har i dag 63 anställda som arbetar med allt från ledning, administration, uthyrning, information och service till fastighetsförvaltning, byggnadsteknik och el- och driftsfrågor. Största delen av personalen är fastighetsskötare, lokalvårdare och hantverkare.

Tjänsten kräver B-körkort.

Tjänsten är en säsongsanställning på 100%, tiden 1 maj - 31 oktober 2018.

Din ansökan skickar du till
Alfta-Edsbyns Fastighets AB, Box 80, 828 22 Edsbyn
eller via e-post till info@aefab.se

Ansökan ska vara oss tillhanda senast söndagen den 25 februari 2018. Märk ansökan "Säsongsarbetare"

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Alfta-Edsbyns Fastighets AB Box 80, 828 22 Edsbyn Besöksadress: Bornvägen 2, Alfta

Tfn 0271-575 00


E-post: info@aefab.se

Öppettider
Mån - fre kl. 8.00-16.00
Lunchstängt: kl. 12.00-13.00

Vi är det kommunala bostadsbolaget i Ovanåkers kommun