Logotyp
Mina sidor
Kontakt

När du flyttar in

Kontrollera din brandvarnare
Brandvarnare ska finnas i din lägenhet men du måste själv kontrollera att den fungerar och byta batterier när de är slut. Saknas det brandvarnare, gör en felanmälan så ordnar vi det.

Teckna en hemförsäkring
Det är viktigt att du tecknar en egen hemförsäkring. Din hemförsäkring täcker dina ägodelar vid till exempel inbrott, brand, skada eller översvämning. Det gäller även de saker du förvarar i ditt lägenhetsförråd.

Kom ihåg att göra en adressändring
En adressändring gör du enklast genom att kontakta Svensk Adressändringlänk till annan webbplats. Det fyrsiffriga lägenhetsnumret som du ska ange i din flyttanmälan hittar du i ditt hyreskontrakt.

Betala din hyra i tid
Hyran på din lägenhet ska alltid betalas i förskott. Det betyder att hyran för t ex juni ska vara oss tillhanda senast sista maj.

Om du har tappat bort din hyresavi kan du enkelt logga in på Mina sidor och se din hyresavi där. Nu kan du även betala din hyra med e-faktura. Anmäl dig till e-faktura via din internetbank. Här hittar du en beskrivning vad e-faktura är.

Vi skickar inga påminnelser, utan ärendet går direkt till inkasso och du får ett inkassobrev med avgift och ränta.

Anmäl fel direkt
Om det uppstår problem i ditt boende, något kanske går sönder eller inte fungerar som det ska då ska du göra en felanmälan. Du kan också göra en felanmälan via Mina sidor på webben.

Klicka här för att se mer nyttig information som kan vara bra att att veta när du flyttar till oss.

     

Kontakt

Alfta-Edsbyns Fastighets AB Box 80, 828 22 Edsbyn Besöksadress: Bornvägen 2, Alfta

Tfn 0271-575 00


Öppettider

Mån & ons kl. 8.00-16.00
Tis & tors kl. 10.00-16.00
Fre kl. 8.00-15.00
Lunchstängt: kl. 12.00-13.00

Vi är det kommunala bostadsbolaget i Ovanåkers kommun