För din och vår säkerhet!

Pandemin är inte över. I stället ökar nu smittspridningen, i synnerhet av den nya mer smittsamma brittiska mutationen av coronaviruset.

Vi vill därför påminna om vad som gäller för dig som hyresgäst hos oss, för att vi ska kunna motverka smittspridningen:

Om boende i en lägenhet har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) kommer endast akuta fel hanteras i lägenheten. Vid felanmälan samt vid inbokade möten kommer vi att fråga om dessa symptom. Vi uppmanar alla våra hyresgäster att för tillfället endast anmäla akuta fel om de har symptom på luftvägsinfektion eller känner sig krassliga, allt för att undvika onödiga kontakter som kan orsaka smittspridning.

Du måste informera oss om du känner dig krasslig eller har symptom på luftvägsinfektion – innan vi kommer hem till dig – om du gör en felanmälan.

Om du tillhör en riskgrupp är det viktigt att du själv informerar om det när du gör en felanmälan. Vår personal kommer att ställa följdfrågor till de som felanmäler ärenden för att kunna säkerställa om det är akut eller om det kan vänta. Vi kan även göra individuella prioritetsbedömningar från ärende till ärende när det gäller våra hyresgäster i riskgruppen, allt för att minimera deras utsatthet för smittspridning.

Läs mer om hur vi arbetar under rubriken "Information med anledning av covid-19".

Senast uppdaterad