Kika in på Engmansgårdarna

Är du nyfiken på hur det kan se ut i en lägenhet i 65Trygg hos oss? Ta chansen att besöka vår visningslägenhet!

Ett armstöd av en karmstol i förgrunden, i bakgrunden ett bord med en skål citroner.

En ljus och rymlig lägenhet, med plats för såväl matsalsmöbler som vardagsrumsdel och sovplats. Det kan vi just nu visa för dig som är intresserad av att flytta till vårt 65Trygg-hus och vill få en bättre bild av hur det skulle kunna se ut.

Lägenheten visas av våra trygghetsvärdinnor och du får samtidigt chans att se alla de gemensamma lokalerna och fråga allt du undrar om hur det är att bo i 65Trygg.

Engmansgårdarna är Aefab:s första 65Trygg. På sätt och vis ett vanligt boende, men samtidigt inte:

– Det speciella är det vi erbjuder utöver själva lägenheten. De som bor här har tillgång till mycket av det man kanske saknar om man flyttar från villa till lägenhet. Samtidigt tillkommer det saker som blir viktigare när vi blir äldre och går i pension, som möjligheten till att enkelt träffas och umgås i avslappnade former, säger Hans-Peter Olsson.

Ett köksbord med fyra stolar står vid ett fönster. I bakgrunden syns en soffgrupp.

Det som skiljer 65Trygg från övriga bostadsområden är bland annat att det ska finnas ett antal gemensamhetslokaler där hyresgästerna kan umgås, hitta på aktiviteter och äta tillsammans. Träning, kafé, karaokekväll – det är hyresgästerna själva som bestämmer vad lokalerna ska användas till. Det finns flera fina utomhusmiljöer att röra sig i, den som vill kan få en odlingslott, och en stor inglasad altan förlänger sommaren för den som så önskar

På 65Trygg finns också två trygghetsvärdar som ansvarar för det sociala innehållet, skapar en vi-känsla och fungerar som en extra länk mellan hyresgästerna och Aefab.

Vy över vardagsrum, där man ser matsalsmöblerna speglas i en hallspegel.

Vill du komma hit och titta?

Om du är nyfiken och vill ha en visning, kontakta vår uthyrning på 0271-575 33 så hjälper de dig att boka en visning. Självklart sker visningen med all tänkbar hänsyn till den pågående pandemin, så att du kan känna dig trygg under besöket.

Senast uppdaterad