Lediga lägenheter på 65Trygg Backa

Är du över 65 år och letar ett bekvämt boende i Edsbyn? Vill du ha en fullt utrustad lägenhet och nära till det mesta? Just nu har vi lediga lägenheter på 65Trygg Backa.

Är du 65 år eller äldre och trött på att sköta om ett helt hus, samtidigt som det inte lockar att flytta till lägenhet? Då kan 65Trygg vara något för dig.

Backa är ett lugnt, skönt och lummigt område som ligger ca 600 meter utanför centrum.
Här finns stora gräsytor, flera lekplatser för barn och närhet till naturen. Apotek och hälsocentral ligger precis bredvid området.

Det som skiljer 65Trygg från övriga bostadsområden är bland annat att det ska finnas ett antal gemensamhetslokaler där hyresgästerna kan umgås, hitta på aktiviteter och äta tillsammans. 

På 65Trygg finns också personal som ansvarar för det sociala innehållet, skapar en vi-känsla och fungerar som en extra länk mellan hyresgästerna och Aefab. Tillsammans med dem kommer ni på olika typer av aktiviteter ni kan göra tillsammans.

Trygghetsvärdarna Christina och Johanna planerar aktiviteter på 65Trygg


Här kommer exempel på hur våra ettor och tvåor kan se ut

Kök med öppen planlösning och en matsalsmöbel intill

1 rum och kök

Vi har sammanlagt sex lägenheter om 1 rum och kök. De har en yta på 47,5 kvadratmeter och en hyra på 6353 kronor i månaden. Ovan är ett exempel på en sådan lägenhet.

Hall ovanför trappan med stora fönster och ljusa möbler

2 rum och kök

Vi har sammanlagt 24 lägenheter om 2 rum och kök. De varierar i storlek, från 59,5 kvadratmeter upp till 85 kvadratmeter. Hyrorna varierar från 8 002 kronor i månaden till 9 707 kronor i månaden. Ovan är ett exempel på en sådan lägenhet.

Har du funderingar kring andra planlösningar eller storlekar?
Kontakta vår uthyrning tfn 0271- 575 33

Senast uppdaterad