Vad tycker du om oss?

Vi mäter hur nöjda våra hyresgäster är med oss, i vår löpande kundundersökning. Du kan själv följa resultatet här på webben.

”Om min granne ovanpå tappar en nål hörs det i mitt tak. Lyhört!”

”Alltid vänliga och utför uppgiften bra!”

”Bra snöröjning och sandning.”

”Åtgärda gropar och ojämnheter i asfalten vid infart från Preemmacken och gångvägar mellan husen.”

”Önskar bättre tillsyn av tvättstuga/torkrum. Det är många som aldrig städar efter sig.”

”Har fått en ny spis som jag är glad åt.”

Det är några av alla kommentarer och synpunkter som hittills kommit in till oss via vår kundundersökning. Och vi är så tacksamma för det! Om vi vet vad ni tycker, är det nämligen mycket lättare för oss att vara en bra hyresvärd. Och vi lovar, vi läser och tar vara på alla kommentarer.

Allra gladast blir vi om du också lämnar dina kontaktuppgifter. Då har vi möjlighet att höra av oss direkt till dig, tacka för dina synpunkter och kanske också svara på dina frågor, om du ställt några.
Du kan fylla i och posta enkäten till oss - eller fylla i den online via länken som följer med. Gör det som känns enklast för dig!

Har du inte fått någon enkät än?
Håll utkik!

Vår kundundersökning skickas ut slumpvis till alla hyresgäster vid olika tider - den kan alltså dyka upp precis när som helst under året och det är inte alls säkert att du och din granne får den samtidigt.

Här på webben kan du följa en del av resultatet: hur stor andel som fyllt i att de är helt nöjda med oss, kan du se direkt på vår startsida.

Senast uppdaterad