Logotyp
Mina sidor
Kontakt
Nyhetsarkiv

Aefab sponsrar Edsbyn Pride!

Ett Edsbyn Pride gynnar både våra hyresgäster och alla andra invånare – och kan dessutom bidra till att Ovanåkers kommun blir mer attraktiv att leva och bo i. Det tror vi på Aefab, som självklart vill vara med och sponsra evenemanget.

Östlingsområdet

Aefab är stolta över att kunna meddela att vi går in och blir en av huvudsponsorerna för evenemanget Edsbyn Pride den 19 augusti. Jämställdhetsfrågan är viktig för Aefab och därför är det självklart att vi vill medverka, säger styrelseordförande Ylva Ivarsson:

- Det här är oerhört viktigt, särskilt för våra yngre invånare i kommunen. Vi på Aefab står för allas lika värde.

Edsbyn Pride är ett arrangemang som stämmer väl överens med företagets värderingar. I den affärsplan vi just nu arbetar med har vi redan slagit fast att jämställdhet och HBTQ-frågor är något vi ska lägga mycket kraft på under de kommande åren.

- Att skapa trygghet och mervärde för våra hyresgäster är en av de viktigaste delarna i hur vi tänker kring sponsring. Ett Pride i Edsbyn bidrar till både trygghet och mervärde, det kan gynna hyresgästernas kulturella liv och dessutom på sikt göra kommunen mer attraktiv att bo i. Självklart vill vi bidra till det, säger marknadschef Victoria Selin.

Läs mer om Edsbyn Pride här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Alfta-Edsbyns Fastighets AB Box 80, 828 22 Edsbyn Besöksadress: Bornvägen 2, Alfta

Tfn 0271-575 00


Öppettider

Mån & ons kl. 8.00-16.00
Tis & tors kl. 10.00-16.00
Fre kl. 8.00-15.00
Lunchstängt: kl. 12.00-13.00

Vi är det kommunala bostadsbolaget i Ovanåkers kommun