Logotyp
Mina sidor
Kontakt
Nyhetsarkiv

Rutiner vid snöröjning!

Vår ambition är att snöröja så snabbt som möjligt så att framkomligheten på våra bostadsområden ska bli så bra som möjligt.

När snöröjer vi?
Vi snöröjer vardagar från kl. 7.00 till 16.00. Vi har snöjour under kvällar och helger. Om det är praktiskt möjligt väntar vi tills det slutat snöa, men väntas det mycket snö så åker vi ut trots ihållande snöfall. Vår ambition är att snöröja så snabbt som möjligt så att framkomligheten på våra bostadsområden ska bli så bra som möjligt.

Varför snöröjer vi inte på natten?
För att undvika att störa er hyresgäster med bullriga maskiner. Men om det är stora mängder snöfall rycker vi naturligtvis ut ändå.

Vad prioriteras?
Snö- och halkbekämpning görs i första hand på huvudgator och utvalda cykelvägar. Därefter röjs och sandas övriga gator, gång- och cykelvägar samt parkeringar. Vi handskottar även utanför entréer och källaringångar. Hör gärna av er om ni tycker att det behövs sandas mer på särskilda platser.

När snöröjer vi på parkeringarna?
Vi snöröjer parkeringsplatser så fort de står tomma. Hyr du en parkeringsplats ansvarar du själv för snöröjning på din parkeringsplats och framför ditt garage eller din carport.

Här har vi Joel Nordlund, en av våra duktiga fastighetsskötare som kämpar på med snöröjningen.

Kontakt

Alfta-Edsbyns Fastighets AB Box 80, 828 22 Edsbyn Besöksadress: Bornvägen 2, Alfta

Tfn 0271-575 00


Öppettider

Mån & ons kl. 8.00-16.00
Tis & tors kl. 10.00-16.00
Fre kl. 8.00-15.00
Lunchstängt: kl. 12.00-13.00

Vi är det kommunala bostadsbolaget i Ovanåkers kommun