Vi söker en serviceinriktad bovärd

Är du en driven, engagerad och serviceinriktad person med kunskap om fastighetsskötsel? Då kan det vara dig vi söker!

En av våra bovärdar kommer att vara föräldraledig i 7 månader ev längre.

Som bovärd är en av dina viktigaste arbetsuppgifter att kommunicera med våra hyresgäster och skapa goda relationer med alla som bor hos oss. Målet är att vi ska ha nöjda kunder. Vi värdesätter dina kunskaper och att du har ett öppet sinne för människor med olika bakgrund, där alla är lika viktiga för oss.

Du kommer att ha kontakt med våra hyresgäster vid inflyttning, under tiden de bor i sin lägenhet men också när någon flyttar ut. Du hanterar inkommande felanmälningar på dina områden och ansvarar för att dessa blir åtgärdade. Du sköter den löpande tillsynen och underhållet av fastigheternas allmänna utrymmen så att de lever upp till företagets fastställda mål. Besiktning av lägenheterna vid utflyttning ingår i arbetet. Arbetet innebär även en del administration och kontakter med avtalade entreprenörer.

Som bovärd arbetar du självständigt inom ett givet område med ekonomiskt ansvar, vilket innebär att du måste ha förståelse för ekonomi.

Tanken är att du ska få jobba gemensamt med en bovärd i ca 4 veckor, för att få kännedom om jobbet samt de hus du kommer att ansvara för.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad inom fastighetsskötsel, alternativt har tillämpat denna kunskap genom arbete inom fastighetsskötsel eller har likvärdig erfarenhet från andra jobb. Som person har du ett stort driv, engagemang och framåtanda. Du är serviceinriktad och sätter kunden främst. Att alla människor är lika mycket värda är en självklarhet för oss och även för dig. Vidare är du organiserad och affärsmässig med en god samarbetsförmåga. Vi sätter stor vikt vid lojalitet.

Datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla på Aefab, därför ser vi gärna att du har datorvana och är beredd att hantera datorn i jobbet.

Tjänsten kräver B-körkort.

Tjänsten är på 100% och är ett vikariat på 7 månader eller ev längre.

Aefab strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som styrka. Då merparten av medarbetarna är män ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Ansökan skickas till info@aefab.se senast söndagen den 15 september. Märk ansökan ”Bovärd”.

Frågor om tjänsten besvaras av driftchefen Robert Rubensson, tel: 0271-57541

Välkommen med din ansökan!

Senast uppdaterad 2019-08-28 15.11

Kontakt

Adress: Alfta-Edsbyns Fastighets AB
Box 80, 828 22 Edsbyn
Besöksadress: Bornvägen 2, Alfta
Tfn: 0271-575 00
E-post: info@aefab.se

Öppettider

Mån & ons kl. 8.00-15.00
Tis & tors kl. 10.00-15.00
Fre kl. 8.00-15.00
Lunchstängt: kl. 12.00-13.00

Vi är det kommunala bostadsbolaget i Ovanåkers kommun.