Vi söker lokalvårdare

Nu behöver vi förstärka vår lokalvård och söker därför en ny kollega.

Vilka är vi?

Alfta-Edsbyns Fastighets AB finns i Ovanåkers kommun, i hjärtat av Hälsingland. Vi är ett helägt fastighetsbolag inom Allmännyttan och vi ägs av Ovanåkers kommun. Vårt huvudkontor finns i Alfta men vi verkar i hela kommunen. Vi har idag ca 1 600 lägenheter för uthyrning, varav ca 650 finns i Alfta och ca 950 finns i Edsbyn. Vi på Aefab arbetar med att bygga, förvalta, utveckla och skapa attraktiva boenden för en ökad inflyttning till kommunen. Företaget har ca 70 anställda som arbetar med allt ifrån ledning, administration, lokalvård, fastighetsförvaltning och byggnadsteknik till el- och driftsfrågor samt information- och- marknadsfrågor. Vi förvaltar även industrilokaler i vårt systerbolag Alfta Industricenter AB.

Vad ska du göra?

Som lokalvårdare hos oss blir du en del av ett stort team på ca 26 medarbetare. Vi sköter lokalvården i allt från kommunala skolor, förskolor, fritidslokaler, bibliotek, kontorslokaler och äldreboenden samt våra egna trapphus och entréer. Lokalvård innebär professionell städning i form av regelmässig städning, periodiska insatser och extra beställningar.

Vem är du?

Du är en person som tycker om att utföra lokalvård, både i grupp/team och självständigt. Du agerar professionellt både i praktisk lokalvård och i medarbetar- och- kundbemötande. Som lokalvårdare hos oss är du med och skapar vårt arbetsgivarvarumärke och är vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du är ansvarstagande, engagerad och flexibel som person samt nyfiken på framtiden. Du har B-körkort och erfarenhet av professionell lokalvård från tidigare arbete. Vi ser gärna att du läst PRYL-utbildning eller likvärdig utbildning inom lokalvård.

Vi kan erbjuda dig kompetenta och nyfikna kollegor samt en organisation som verkar för hyresgästerna, kunderna och våra medarbetare med ledorden trygghet, service och framåtanda.

Vi tror på en stabil personalpolitik med goda förutsättningar för en bra arbetsmiljö samt erbjudande om friskvård i flera olika former.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 80 %, eventuellt finns möjlighet till utökad tjänst.

Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträdesdatum 2021-09-01, eller så snart det är möjligt.

Alfta-Edsbyns Fastighets AB strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Hur söker jag jobbet?

Du söker jobbet genom att fylla i nedanstående formulär samt bifogar ditt CV och personliga brev. Klicka sedan på skicka.

Skicka in din ansökan senast 2021-08-08

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Elin Lindberg, HR/Miljöchef

0271-575 35 eller elin.lindberg@aefab.se

Mari Godin Långmo, Gruppledare lokalvård Alfta

0271-572 59 eller mari.godinlangmo@aefab.se

Anita Tigerstrand, Gruppledare lokalvård Edsbyn

0271-571 95 eller anita.tigerstrand@aefab.se

Ansökan till jobb inom lokalvård

OBS! Du måste fylla i alla fält innan du kan skicka in din ansökan.(År, månad, dag)Har du B-körkort? * (obligatorisk)
Har du B-körkort?
Samtycke * (obligatorisk)
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs att du ger ditt medgivande för att kunna anmäla ditt intresse om jobb.
Samtycke

OBS! När du skickat din ansökan så ska du komma till en sida där det står att vi har tagit emot din ansökan. Om du inte gör det så måste du kontrollera att allt är korrekt ifyllt i formuläret. Annars kommer inte din ansökan att skickas in.

Integritetsvillkor

Aefab behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Detta för att kunna hantera din intresseanmälan samt en eventuell rekrytering. Vi använder de uppgifter som du angivit vid registreringen (d.v.s. personnummer, namn, adress, telefonnummer, e-postadress) samt och i vissa fall från arbetsgivarens personalsystem. Eventuella personuppgifter som anges i fritextfält kan komma att behandlas. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är alltså att behandlingen är nödvändig för att du ska kunna göra ovanstående intresseanmälan gällande jobb som lokalvårdare.

Dina uppgifter kommer att sparas tillsvidare.

De personuppgifter du skickar till oss hanteras enligt offentlighets- och sekretesslagens krav.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. För information, kontakta Aefab, e-post info@aefab.se eller tfn 0271-575 00.

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt och har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfhalsingland.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Senast uppdaterad