Logotyp
Mina sidor
Kontakt

Öjollas

Välkommen till Öjollas!

Öjollas är ett trevåningshus med en suterrängvåning. Området ligger vid Edsbyns gröna oas Öjeparken som omringas av Öjebäcken. På Öjollas finns 29 lägenheter som består av ett till fyra rum och kök. Öjollas färdigställdes september 2014.

Klicka här för att se planritning, bilder och övrig information om lägenheterna på Öjollas. Där ser du även vad som är ledigt just nu.

Om boendet på Öjollas
Öjollas är ett boende med modern och hög standard. Det finns även hiss i fastigheten.

Relaxavdelning
På tredje våningen finns en relaxavdelning med bastu, omklädningsrum och badrum. Intill relaxavdelningen finns en takterass med utsikt över Öjeparken. Relaxavdelningen är till för alla hyresgäster som bor på Öjollas och den är bokningsbar via bokningstavlan i trapphusen.

Centralt läge
Öjollas ligger ca 400 meter från centrum. 100 meter från området finns Öjeparken med en fin och stor lekplats, utescen och badplats.

På området Öjollas ligger även Smedstigen 2, 4 som byggdes 1974. I båda byggnaderna finns alltifrån ettor, tvåor samt större treor och fyror.

Adress: Öjollasbacken 2, 4
Smedstigen 2, 4

Öjollas
Öjollas

2 rum och kök, 62,5 kvm. Lägenheterna har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger ett fint ljusinsläpp längs hela sidan mot balkongen. Balkongerna har glasräcke och ligger i västerläge där du kan njuta av kvällsolen med utsikt över Öjeparken.

Öjollas
Öjollas
Öjollas
Öjollas
Öjollas

Notera att detaljer kan avvika från lägenhetens faktiska utrustning.

Kontakt

Alfta-Edsbyns Fastighets AB Box 80, 828 22 Edsbyn Besöksadress: Bornvägen 2, Alfta

Tfn 0271-575 00


Öppettider

Mån & ons kl. 8.00-16.00
Tis & tors kl. 10.00-16.00
Fre kl. 8.00-15.00
Lunchstängt: kl. 12.00-13.00

Vi är det kommunala bostadsbolaget i Ovanåkers kommun