Trevångingshuset Öjollas

Öjollas

Öjollas är ett trevåningshus med en suterrängvåning. Området ligger vid Edsbyns gröna oas Öjeparken som omringas av Öjebäcken.

På Öjollas finns två byggnader, en av de blev färdigbyggt i år 2014 och där finns 29 lägenheter. På området ligger även Smedstigen 2, 4 som byggdes 1974. I båda byggnaderna finns alltifrån ettor, tvåor samt större treor och fyror.

Om lägenheterna på Öjollas

Öjollas är ett boende med modern och hög standard. Många av lägenheterna har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger ett fint ljusinsläpp från långsidan mot balkongerna. Balkongerna ligger i västerläge där du kan njuta av eftermiddags- och kvällsol med utsikt över Öjeparken.

Byggnaden är tillgänglighetsanpassad och utrustad med hiss och två trapphus med loftgångar. Entrédörrarna har armbågskontakter för automatisk dörröppning.

Relaxavdelning

På tredje våningen finns en relaxavdelning med bastu, omklädningsrum och badrum. Intill relaxavdelningen finns en takterrass med utsikt över Öjeparken. Relaxavdelningen är till för alla hyresgäster som bor på Öjollas och den är bokningsbar.

Centralt läge

Öjollas ligger ca 400 meter från centrumkärnan med affärer, förskolor, skolor, restauranger, caféer och biograf mm. Bredvid bostadsområdet ligger den vackra hälsingegården Mårtes.

Adress: Öjollasbacken 2, 4
Smedstigen 2, 4

Planlösning på en lägenhet i Öjollas.

Planlösning på en lägenhet i Öjollas.

En planlösning på en lägenhet med 2 rum och kök, 62,5 kvm. Det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger ett fint ljusinsläpp längs hela sidan mot balkongen. Balkongerna har glasräcke och ligger i västerläge där du kan njuta av kvällsolen med utsikt över Öjeparken.

Vardagsrum i Öjollas.

Vardagsrum i Öjollas.

Sovrum i Öjollas.

Sovrum i Öjollas.

Kök i Öjollas.

Kök i Öjollas.

Kök i Öjollas.

Kök i Öjollas.

Badrum i Öjollas.

Badrum i Öjollas.

Foto: kreativfotografering.se Länk till annan webbplats.
Notera att detaljer kan avvika från lägenhetens faktiska utrustning.

Senast uppdaterad