Bostadshus på rad vid en grön gräsmatta.

Bostäder & lokaler

Här hittar du information om våra boenden och lokaler i huvudorterna Alfta och Edsbyn.

Vi erbjuder olika typer av boenden. Förutom vanliga hyreslägenheter har vi också 65Trygg-lägenheter eller 65+ boende för dig som är 65 år eller äldre, särskilt boende för dig som har beslut om bistånd samt lokaler för dig som har företag.

Välj ort och typ av boende eller lokal för att se våra områden, eller sök bostäder som är lediga just nu. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Filtrera 1. 21-an

  21:an ligger ca 100 meter från centrum. Huset består av sju lägenheter 4 treor, 2 tvåor och en etta. Lägenheterna är charmiga med högt i tak, knarrande golv som skapar en känsla av att bo i en egen vi ...

 2. Centrumhuset

  Centrumhuset ligger mitt i centrala Alfta. Här ska du bo om du vill ha nära till mycket.

 3. Knagga Gård

   Charmig sekelskiftesstil med vackra kakelugnar, högt i tak och höga trälister - och samtidigt topprenoverat och modernt. Knagga Gård är ett byggprojekt utöver det vanliga.

 4. Oldanielsområdet

  Om du vill ha nära till badplats och centrum ska du bo på Oldanielsområdet. Här finns stora grönområden med lekplatser för dig som har barn.

 5. Stationsgatan

  Vill du bo på ett lugnt område nära centrum i Alfta ska du bo på Stationsgatan. Det är ett av våra 65+ boenden i Alfta

 6. 65Trygg Engmansgårdarna

  Engmansgårdarna är vårt 65Trygg-bostadsområde i Alfta. Här kan du bo bekvämt med bra standard och extra mycket gemenskap.

 7. Timotej

  Timotej är ett fint område ca 500 meter från centrum. Här finns stora grönområden med lekplatser för dig som har barn. En kort cykeltur längre bort ligger den populära badplatsen Kvarnsveden.

 8. Ängen

  Ängen ligger bara omkring 500 meter från centrum. Här finns stora grönområden med lekplatser, och en kort cykeltur bort finns den populära badplatsen Kvarnsveden.

 9. Östra kyrkogatan

  Östra kyrkogatan är ett stort och fint område med stora grönområden med lekplatser. Om du bor här har du närhet till skog och natur.

 10. Lokal för butik eller kontor

  Centralt belägna lokaler för butik/kontor i Alfta

 11. Sunnangränd

  Vill du bo på ett lugnt område nära centrum i Alfta ska du bo på Sunnangränd. Det är ett av våra 65+ boenden i Alfta

 12. Backa

  Backa är ett lugnt, skönt och lummigt område som ligger ca 600 meter utanför centrum.

 13. Bagaren

  Bagaren är ett perfekt område för dig som vill ha nära till affärer, bank, biograf, gym samt caféer och restauranger.

 14. Bergavägen

  Bergavägen är byggt 1981 och ligger ca 1 km från centrum.

 15. Bryggaren

  På Bryggaren ska du bo om du vill ha nära till mycket. Bryggaren ligger på söder med närhet till affärer, bank, biograf, gym samt caféer och restauranger.

 16. Fallrisgatan

  Fallrisgatan ligger centralt nära affärer, bank, biograf, gym, caféer och restauranger. Området ligger även nära skog- och grönområden.

 17. Fölet 1

  Fölet 1 ligger nära både skogsområde och centrum. Här ska du bo om du vill ha nära till affärer, bank, biograf, gym, caféer och restauranger.

 18. Fölet 2

  Fölet 2 ligger nära både skogsområde och centrum. Här ska du bo om du vill ha nära till affärer, bank, biograf, gym, caféer och restauranger.

 19. Hingsten

  Hingsten är ett av våra 65+ boenden i Edsbyn. Ett 65+ boende passar dig som vill bo bekvämt med hög standard.

 20. Joners

  Jonersområdet är ett fint bostadsområde, ca 400 meter till centrum. Här finns stora gräsytor med lekplatser och nära till grönområde med pulkabacke.

 21. Lasarus

  Lasarus är ett fint område nära skog och centrum. Här har du nära till affärer, bank, biograf, gym, caféer och restauranger.

 22. Medborgaren

  På Medborgaren ska du bo om du vill ha nära till mycket. Medborgaren ligger mitt i Edsbyn med närhet till affärer, bank, biograf, gym, caféer och restauranger.

 23. Nils-Jons

  Nils-Jons är ett fint bostadsområde som ger en känsla att bo i egen villa. Många av lägenheterna har egen ingång vilket är lämpligt för dig som vill slippa gå i trappor.

 24. Skidan

  På Skidan ska du bo om du vill ha nära till både centrum och skolor. Området är byggt 1971 och ligger mitt i centrum längs långgatan som är huvudgatan i Edsbyn.

 25. Spinnaren

  Spinnaren ligger centralt med ett otroligt fint läge precis vid ån Voxnan som rinner genom Edsbyn. 100 meter bort ligger förskola, skola och gymnasium.

 26. Trekanten

  På Trekanten ska du bo om du vill ha nära till både centrum och skolor. Området är byggt 1967 och ligger vid långgatan som är huvudgatan i Edsbyn.

 27. Triangeln

  Triangeln ligger mitt i centrala Edsbyn nära till mataffärer, bank, biograf, caféer och affärer. Här finns fräscha och moderna lägenheter för dig som vill ha en hög standard.

 28. Älvstranden

  På en av de vackraste platserna i centrala Edsbyn, med utsikt över Voxnan, ligger Älvstranden. Ljusa, rymliga, tillgänglighetsanpassade lägenheter med bekvämt avstånd till allt byn har att erbjuda.

 29. Öjollas

  Öjollas är ett trevåningshus med en suterrängvåning. Området ligger vid Edsbyns gröna oas Öjeparken som omringas av Öjebäcken.

 30. Nya Fölet

  Centralt beläget, mitt i Edsbyn, finns nybyggda Fölets förskola. Ovanpå förskolan erbjuder vi nio lägenheter.

 31. 65Trygg Backa

      65Trygg Backa är vårt 65Trygg-bostadsområde i Edsbyn. Här kan du bo bekvämt med bra standard och extra mycket gemenskap.

 32. 65+ boende

  För dig som är 65 år eller äldre erbjuder vi 65+ boende. Ett 65+ boende passar dig som vill bo bekvämt med hög standard och personlig service.

 33. Särskilt boende

  Särskilt äldreboende är ett boende där det krävs beslut om bistånd (hemtjänst). De lägenheterna fördelas av Ovanåkers Kommun.

 34. 65Trygg

  För dig som fyllt 65 finns möjlighet att bo i 65Trygg. De är som vanliga hyreslägenheter - men med lite mera gemenskap och service.

Senast uppdaterad