Extra plats i våra gästlägenheter

Det är inte alltid det är möjligt att låta besökarna övernatta hemma hos dig i din lägenhet. Kanske blir det för trångt, eller så behöver vi som nu hålla distansen till varandra och ses utomhus.
Kom då ihåg att du som bor hos oss har möjlighet att hyra en av våra gästlägenheter.

Ett ljust vardagsrum med soffa, TV och matplats.

Så här ser det ut i vår gästlägenhet i Alfta.

I en gästlägenhet finns allt som krävs för att kunna bo enkelt och smidigt några dagar. Här finns sovplatser, ett fullt utrustat kök och de viktigaste bekvämligheterna.

- Tanken är inte att man ska komma hit och bosätta sig en längre tid, utan lägenheten är något vi erbjuder våra hyresgäster när de själva inte har möjlighet att ta emot nattgäster men ändå vill kunna få besök av nära och kära som åkt en bit, säger Kristina Lundman som jobbar på uthyrningen.

Det finns i dag två gästlägenheter hos Aefab. Den ena finns i Alfta och den andra i Edsbyn. Båda ligger centralt inne i samhället och erbjuder mellan tre och fem sovplatser.

Bokningen av gästlägenheterna sker genom vår uthyrning som också har aktuella uppgifter på vad det kostar att hyra dem. Du förväntas själv ha med eget sänglinne och handdukar och städar naturligtvis efter dig.

Vill du veta mera eller hyra lägenheterna?
Kontakta vår uthyrning.

Senast uppdaterad