Nu söker vi ny VD!

Vi söker nu en ny affärsorienterad och värderingsstyrd VD med stort intresse för medarbetare, kunder och strategisk utveckling. Här kommer du att bygga och stärka varumärket och ha goda relationer med kommunen, med företagarna och med hyresgästerna. Är du den vi söker?

AEFAB är ett allmännyttigt fastighetsbolag med uthyrning av lägenheter och i viss mån lokaler . Vår VD är även VD för Alfta industricenter AB ( AICAB) som förvaltar-, hyr ut och utvecklar ca 30 000 kvm industrilokaler i Alfta. Vi har korta beslutsvägar, lojala medarbetare, och en stabil kundkrets. Våra kärnvärden är trygghet, service och framåtanda. Det är tre viktiga ledstjärnor som ska synas i vårt arbete och i vår företagsanda. Du har ett prestigelöst ledarskap och är en god ledare som alltid står upp för sin personal. Att sätta företagets, de anställdas och kundernas bästa i första rummet är en självklarhet för dig. 

För tjänsten krävs en hög affärsmoral/-etik. Du har ett fullständigt budget-, affärs- och personalansvar. Vi ser det inte som ett krav att du kommer från branschen men gärna att du har förståelse för den samt för offentligt styrda organisationer.

Låter det som något för dig?

Läs mer om tjänsten och ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad