Prisbelönt service!

Ovanåkers kommun är nominerade till Kundkristallen för Högsta Serviceindex Lokaler. Aefab, som förvaltar lokalerna, är glada för nomineringen.

Förra året vann Ovanåkers kommun i kategorin Högsta Serviceindex Lokaler och var nominerad till Största lyft Serviceindex. Och även i år är kommunen nominerad till Högsta Serviceindex Lokaler.

För femtonde året i rad kommer fastighetsbranschens prestigefyllda pris, ”Kundkristallen”, att delas ut på Berns Salonger i Stockholm, torsdagen den 6 februari. Det är ett unikt pris där privata och kommunala hyresvärdar tävlar i service och kvalitet. Vinnare blir de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar.

Kommunstyrelseförvaltningen ansvarar för alla kommunala byggnader i kommunen och det kommunala fastighetsbolaget Aefab förvaltar, städar och bokar merparten av de kommunala lokalerna.

- Vi är väldigt stolta över att ha blivit nominerad igen, det är ett kvitto på att vi jobbar åt rätt håll. Det är jätteviktigt att personalen som arbetar i lokalerna trivs och säger till om det är något som borde fungera bättre. Vi försöker då ändra och ha en öppen dialog i ärendet, säger Pär Liljemark, fastighetsingenjör på Ovanåkers kommun.

- Ovanåkers kommun gjorde en första undersökning 2016, där fick vi in önskemål om vissa förändringar i våra lokaler. Vi avhjälpte dessa önskemål snabbt, gjorde en återkoppling till personal och verksamhetschefer efter färdigställda förbättringar. Vi gjorde även om vissa avtal så de blev tydligare. Det tror vi kan vara anledningen till att vi är nominerade igen, säger David Persson, fastighetsstrateg på Ovanåkers kommun.

- Vi är glada över nomineringen. Det här är också ett kvitto på att vi har ett bra samarbete med kommunen kring de lokaler vi förvaltar, säger Hans-Peter Olsson, VD på Aefab.

Senast uppdaterad