Tryggare vardag med smart spisvakt

En enkel och billig livförsäkring – som passar på alla typer av spisar. Du vet väl att du kan få en smart spisvakt installerad av oss?

En vit Aefab-bil står parkerad framför ett vitt trevåningshus omgivet av grönska.

Det allra bästa vore förstås om det aldrig skedde olyckor i köket, men så är det tyvärr inte. Torrkokning är en av de vanligaste brandorsakerna – och det är inte helt ovanligt att bränder utbryter nattetid när någon börjat laga mat och sen råkar somna. Det här är olyckor som kan undvikas genom att skaffa en smart spisvakt.

Spisvakten varnar om spisen blir överhettad, och om ingen reagerar på larmet så bryter den strömmen till spisen.

En spisvakt fungerar tillsammans med alla typer av spisar och det är en både enkel och billig livförsäkring. Spisvakter blir allt mer populära, vilket kanske är inte så konstigt med tanke på att det är ett enkelt sätt att undvika brand.

Installera en spisvakt så slipper du vara orolig för att det ska börja brinna om du glömmer att stänga av spisen! En spisvakt fungerar tillsammans med alla typer av elektriska spisar, oavsett om du har en induktionshäll, keramikhäll eller gjutjärnsplattor.

Kontakta din bovärd, så beställer vi hem och installerar den åt dig. Sen kostar det 50 kronor i månaden att hyra spisvakten. Det dras automatiskt tillsammans med din hyra.

Det är en enkel och billig livförsäkring.

Senast uppdaterad