Om AEFAB

Alfta-Edsbyns Fastighets AB (Aefab) är ett helägt fastighetsbolag som ägs av Ovanåkers kommun Länk till annan webbplats.. Företaget har idag totalt 1566 lägenheter varav 623 finns i Alfta och 943 finns i Edsbyn.

Aefab har 66 anställda. Dessa personer arbetar med allt ifrån kontor och service, fastighetsförvaltning, byggnadsteknik, el- och driftsfrågor, information och marknad. Största delen av oss anställda är fastighetsskötare, lokalvårdare och hantverkare.

Vision

Vi vill ha Sveriges mest nöjda hyresgäster inom de kommunala fastighetsbolagen!

Mål

Vårt mål är att utveckla och förvalta attraktiva boenden i Ovanåkers kommun, med personlig service för en levande region. Vi vill arbeta för en hållbar utveckling för framtida generationer.

Löfte

Vi på Aefab gör allt för att du som hyresgäst ska trivas i ditt nya hem. Med god service, trevliga grannar, trivsamma miljöer och bra standard – utan bekymmer.

Kärnvärden

Våra kärnvärden är trygghet, service och framåtanda. Det är tre viktiga ledstjärnor som ska synas i vårt arbete och i vår företagsanda.

Läs gärna mer om oss i vår broschyr Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Logotyp för Fastigos utmärkelse "Utmärkt arbetsgivare"

Utmärkt arbetsgivare

Som medlem i Fastigo, Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. omfattas våra anställda av schyssta villkor, trygga och moderna kollektivavtal samt bra pensionslösningar.

Det ger oss som arbetsgivare ett tydligt regelverk och trygga förutsättningar för anställningar och för personalfrågor.


 

Senast uppdaterad